Fatima Moreira de Melo: van hockeyster naar pokerster

Veel mensen denken dat succesvolle pokerspelers altijd mannen zijn, maar Fatima Moreira de Melo bewijst dat ook vrouwen veel succes kunnen hebben bij het spelen van poker. Je kent Fatima Moreira de Melo wellicht als hockeyspeelster, want tot enkele jaren geleden heeft deze sportieve dame in het Nederlandse hockeyteam voor dames gespeeld.

Op dit moment laat Fatima Moreira de Melo haar talenten niet meer zien op het hockeyveld, maar houdt ze zich voornamelijk bezig met poker. Dit doet ze niet alleen in online pokerrooms (onder de naam ‘FatimaDeMelo’), maar ook op diverse toernooien over de gehele wereld. Wil jij meer te weten komen over deze pokerspeelster? Lees dan meer over Fatima Moreira de Melo als pokerspeelster in dit uitgebreide portret.

De pokersuccessen van Fatima Moreira de Melo

Sinds 2009 is Fatima Moreira de Melo lid van een professioneel pokerteam. Met dit pokerteam doet ze aan diverse toernooien mee, die wereldwijd worden georganiseerd. Net nadat Fatima Moreira de Melo aan de elitewereld van het poker toe was getreden, behaalde ze meteen haar eerste successen. Zo werd ze niet alleen twaalfde en negende bij Nederlandse toernooien, maar ging ze ook naar de World Series of Poker om haar kunsten te laten zien. Volgens de laatste cijfers heeft Fatima Moreira de Melo maar liefst 167.987 dollar verdiend met pokertoernooien over de gehele wereld.

Er zijn enkele verklaringen voor de successen van Fatima Moreira de Melo in de pokerwereld. De eerste verklaring is het feit dat Fatima Moreira de Melo als echte topsporter erg gedreven is in wat ze doet. Net zoals bij het hockeyen, wil ze bij het spelen van poker het hoogste niveau bereiken en doet ze er alles aan om daadwerkelijk aan de top te komen. Een andere verklaring dat Fatima Moreira de Melo zo goed is geworden, is simpelweg dat ze het pokerspel snel onder de knie heeft gekregen. Ze is onder de hoede genomen door enkele grote pokerspelers die haar het spel hebben geleerd en binnen enkele jaren is ze de succesvolle pokerspeler geworden die ze vandaag de dag is.

Fatima Moreira de Melo voor de camera

Fatima Moreira de Melo houdt zich niet alleen bezig met poker door naar toernooien te gaan en online te spelen, maar is ook vaak voor de camera te vinden. Zo is Fatima Moreira de Melo onder andere altijd bereid om de media te woord te staan bij toernooien, maar is ze ook vaak te gast bij televisieprogramma’s als het over poker gaat.

Author: administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published.