Geen $10.000 voor het Main Event (WSOP?) Toch meedoen!

The World Series of Poker, ook wel WSOP genoemd, is een jaarlijks terugkerend evenement dat uit diverse pokerevenementen bestaat. Het belangrijkste onderdeel van The World Series of Poker, is The Main Event: een pokertoernooi waar duizenden pokerspelers van over de hele wereld aan meedoen en waarbij miljoenen euro’s aan prijzengeld wordt uitgekeerd. Wil je met dit evenement meespelen om kans te maken op flinke geldprijzen? Dan moet je een geldbedrag van 10.000 Amerikaanse dollar inleggen. Maar wat als je geen 10.000 dollar op je rekening hebt staan? Dan is er gelukkig een andere manier om met het evenement mee te doen. Hoe je zonder 10.000 Amerikaanse dollar mee kan spelen met The Main Event van WSOP, lees je in dit artikel.

Kwalificeren voor The Main Event: zo werkt het

Naast het inleggen van 10.000 Amerikaanse dollar, is er ook een andere manier om een plek te verdienen bij The Main Event van WSOP. Zo kun je als amateurspeler eenvoudig online meespelen met zogeheten kwalificatiegames voor The Main Event, ofwel online pokergames die jou een plek bij The Main Event op kunnen leveren. Je start simpelweg met een game met een lage inzet en als je deze game wint, ga je steeds een plek hoger in de kwalificatieronde. Zo kun je beginnen met een game met een inzet van 1 Amerikaanse dollar, waarna je na een goede game verder gaat naar de kwartfinale van de kwalificatiegames. Win je deze kwartfinale weer, dan ga je naar de halve finale. Speel je deze game weer goed, dan kun je in de finale terecht komen. En win je de finale, dan win je een plek bij The Main Event bij WSOP.

Chris Moneymaker was je voor!

chris moneymakerHet lijkt misschien onmogelijk om een plek te verdienen bij The Main Event door verschillende kwalificatierondes te winnen, maar toch is dit niet het geval. Kijk bijvoorbeeld naar de pokerspeler Chris Moneymaker. Hij speelde mee met een kwalificatieronde waarbij hij slechts 39 Amerikaanse dollar inzette. Door goed te spelen en andere pokerspelers steeds te verslaan, wist Chris Moneymaker met deze kleine inzet een plek te verdienen voor The Main Event. Uiteindelijk won Chris Moneymaker The Main Event zelfs, waardoor hij met een kleine inzet van slechts 39 dollar een hoge prijs mee naar huis kon nemen.

Waar wordt The Main Event gehouden?

The Main Event van WSOP vindt plaats in Las Vegas, ofwel Sin City. Heb je je gekwalificeerd om mee te spelen met The Main Event, dan krijg je de kans om een groot geldbedrag te winnen in deze wereldberoemde pokerstad in Amerika.

Author: administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published.